Снимка Булфото, архивВеселин Марешки оприличи себе си на Навални. Веселин Марешки

...
Снимка Булфото, архивВеселин Марешки оприличи себе си на Навални. Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки: Навални е като мен и аз като него

Снимка Булфото, списък

Веселин Марешки оприличи себе си на Навални. Веселин Марешки и Валери Симеонов взеха решение да се състезават дружно в коалиция на идните избори. Как патриотичният избор ще бъде извоюван от всички обединения, които сега са на терена?

„ С Валери Симеонов доста дълго коментирахме тази тематика. И аз се дърпах поради свадите около Красимир Каракачанов към паспортите, с харчовете за самолети, с задържаните му министри. Дърпах се да вземем в обединението Каракачанов, а Валери Симеонов до последно държеше и настояваше той да бъде дружно с нас ”. Това съобщи водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки в студиото на „ Неделята на NOVA ”.

Той имал подозрение до каква степен обединяване с Каракачанов би било потребно за обединението поради корупционни кавги, свързани с Вътрешна македонска революционна организация.

„ Валери Симеонов споделяше - по-добре да сме повече и настояваше до последно. Когато Каракачанов самичък се отписа от обединението, незабавно направихме това, за което приказваме над година ”, добави Марешки. 

Той разяснява и поисканата преди време от него оставка на Симеонов. „ Така е, и какво от това. Всеки си прави неточности, ние не сме някаква тирания. Когато се направи неточност, ние подлагаме на критика ”, аргументира се водачът на ВОЛЯ. 

По думите на Марешки, дружно с Валери Симеонов, са загърбили егото си и са създали коалиция, с цел да дадат късмет на хората да гласоподават за партии и обединения, които мислят за обществото, а не за партийния си интерес.

„ Когато се срещахме и говорехме - в никакъв случай не ме е питал за обидите. Попита ме за корупцията ”, добави Марешки.

Относно ареста на съветския опозиционер Алексей Навални водачът на ВОЛЯ сподели: „ Аз съм в същата позиция като Навални. Аз съм политик, който е нападнат поради политическите си визии. Кой в България е Навални. Кого нападат по тази причина, че се явява в политиката и оказва помощ на хората ”.

Той прикани министър председателят Бойко Борисов да се разгласи и в негова отбрана. „ Трябва да има пълноправие. Считам, че правораздаването би трябвало да си свърши работата, както в моя случай, по този начин и в този с Навални ”, съобщи Марешки.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР